Beperkte toegang tot dossiers instellen (Functie staat default uit, moet dus geactiveerd worden).

Wij maakten een GDPR functie om de toegang tot dossiers te beperken tot de Dominus Litis, dossierbeheerder, aanbrenger of behandelende advocaat. U kan per profiel deze beveiliging aanzetten. Wie niet tot die betrokkenen hoort kan het dossier dan wel openen, maar moet een reden opgeven die in Themis bewaard wordt:

De boodschap die verschijnt bij het openen van een dossier is dan:

Deze functie kan aan- en afgezet worden in de profielen van Themis:

U selecteert een profiel en navigeert naar 'Programma opties', 'GDPR'.
U kan dan aanduiden dat de mensen met dit profiel een reden moeten opgeven als zij een dossier openen waarin zij geen rol hebben.