beschikbaar vanaf versie 15.2

Vraag

Inleidingsdatum automatisch toevoegen als afspraak in de agenda

Oplossing

Zorg er voor dat de Dominus Litis ingevuld is in het dossier, zoniet zal deze afspraak niet in de agenda verschijnen.

Zorg ervoor dat er een afspraaktype is dat gebruikt wordt voor het aanmaken van een afspraak voor de inleidingsdatum.

Ga hiervoor naar Agenda, Afspraaktypes.

Maak een nieuw afspraaktype aan of wijzig een bestaand afspraaktype. Vink 'DIt afspraaktype is een zitting' en 'Inleidingszitting?' aan. Klik op Opslaan.

Selecteer in het dossier de rechtbank en klik op Wijzigen.

Vul de inleidingsdatum in in de contactfiche en klik op Opslaan en sluiten.

De afspraak wordt automatisch aangemaakt in het tabblad Afspraken in de dossierfiche en ook in de agenda van de Dominus litis.