Uw legal team helpt u nog meer uit uw Themis software te halen!

Info omtrent de geplande opleidingen vindt u in de rubriek Evenementen op onze website.
Praktische informatie omtrent de opleidingen:

1. Locatie: regio Sint-Denijs-Westrem.
2. Aantal deelnemers: minimaal 4 - maximaal 10 per sessie.
3. Duur van de sessie: halve dag.
4. Hands-on opleiding: niet enkel theorie! Flexsoft voorziet dat u kan meevolgen op een laptop zodat u meer uit de opleiding kan halen.
5. Prijs: gratis voor klanten met een Standard Support Contract en 120 € per deelnemer voor klanten met een Basic Support Contract.

6. Annulatievoorwaarden: De opleiding kan kosteloos geannuleerd worden tot 48u voor de opleiding.
De annulatie dient schriftelijk te worden gemeld aan Flexsoft.
Het niet tijdig annuleren van een opleiding resulteert in een forfaitaire vergoeding van 25 € per persoon.