beschikbaar vanaf versie 5.2.0.6

Vraag

Ingeven rechtbank bij het aanmaken van een afspraak van het type zitting

Oplossing

1. Ga naar 'Agenda' en klik op 'Nieuwe afspraak'.

OF

Selecteer de tijd zoals in Outlook (slepen en dubbelklikken) om een nieuwe afspraak aan te maken.

2. Selecteer het afspraaktype via de neerwaartse pijl naast 'Afspraak'. U kan bij elk type afspraak aangeven dat het een 'Zitting' betreft zodat u de rechtbank, kamer, zaal en notitienummer kan aangeven. Dit doet u door te klikken op het icoontje naast afspraak.

3. Selecteer in de linkerhelft van het net geopende venster het afspraaktype. Vink aan de rechterkant aan 'Dit afspraaktype is een "zitting". Klik op 'Opslaan' en 'Sluit dit venster'.

5. Nu kan u de rechtbank en andere gegevens aanvullen. Sluit af met 'Boek deze nieuwe afspraak'.