beschikbaar vanaf versie 5.4

Vraag

Terugzetten van een verwijderd dossier

Oplossing

Maak eerst een prullenbak aan voor dossiers die verwijderd worden uit Themis. Ga naar Algemene instellingen.

Open Documenten, Scans en vul het pad in naar de map Prullenbak op de server. Het pad is gelijkaardig aan andere folders die hier vermeld worden. Gebruik in dit pad ook altijd het IP-adres van de server. Klik op Opslaan en sluiten.

Maak de folder aan op de server op dezelfde plaats als in Themis ingegeven.

Een verwijderd dossier komt automatisch in deze prullenbak terecht.

Nu kan u een nieuw dossier aanmaken in Themis. Wanneer u daarmee klaar bent, sleept u de map uit de Prullenbak naar de map waar alle dossierdocumenten staan. Om deze locatie terug te vinden gaat u naar Algemene instellingen, Documenten scans, Folder waar de aan het dossier gekoppelde documenten opgeslagen worden.