beschikbaar vanaf versie 5.3.0.0

Vraag

Hoe kan ik op een snelle en eenvoudige manier een indexering berekenen?

Oplossing

Ga in de dossierfiche naar Berekeningen, Berekenen indexering

In het volgende venster kan u bedrag, start- alsook einddatum opgeven, samen met de toe te passen rente. VIa de verrekijker kan u ook een rentevoet selecteren. Het berekende bedrag kan u tenslotte eenvoudig op het klembord plaatsen door het 'Copieer'-icoon aan te klikken