Documenten zoeken op meerdere trefwoorden?
Oplossing

Themis laat u toe op meerdere trefwoorden te zoeken, met de opties 'EN' en 'OF'. Dit kan in het scherm 'zoek documenten' onder de communicatie tab.

Stel dat u alle documenten wenst te zoeken waarin zowel het trefwoord 'autopsie' alsook het trefwoord 'ongeval' voorkomt, dan brengt u in het zoekveld 'autopsie' in, klikt u de 'EN' button aan en brengt u vervolgens het trefwoord 'ongeval' in.

Themis zal in dat geval alle documenten retourneren waarin zowel het trefwoord 'autopsie' alsook het trefwoord 'ongeval' voorkomt.
Stel dat u echter alle documenten wenst te zoeken waarin ofwel het trefwoord 'autopsie' ofwel het trefwoord 'ongeval' voorkomt, dan brengt u in het zoekveld 'autopsie' in, klikt u de 'OF' button aan en brengt u vervolgens het trefwoord 'ongeval' in.
Themis zal in dat geval alle documenten weergeven waarin ëën van beide trefwoorden ('autopsie' of 'ongeval') voorkomt.