Eén of meerdere bestaande dossiers zouden als subdossier moeten gekoppeld worden aan een reeds bestaand hoofddossier.

Oplossing

Open onder het instellingenmenu onder 'Dossier' de optie 'Dossiers (sub) koppelen aan hoofddossier'.

In de daar geopende wizard geeft u eerst het hoofddossier op, en in een tweede tabblad brengt u de als subdossier te koppelen dossiers in. Themis zal u alle dossiers met eenzelfde nummer (of referentie) meteen weergeven in de lijst (afgaand op het ingebrachte hoofddossier).

Vervolg met de knop 'Koppelen' om deze actie definitief door te voeren.

Beschikbaarheid

Deze optie is beschikbaar vanaf versie 5.1.6.3.