beschikbaar vanaf versie 15.2

Vraag

Opvragen financiële gegevens via CompanyWeb

Oplossing

Ga in de bedrijfsfiche naar het tabblad CompanyWeb.

Indien er nog geen accountinfo bekend is in Themis krijgt u de volgende wizard:

Wanneer u reeds accountgegevens heeft drukt u op 'Bestaand account' en kan u deze gegevens invoeren. Wanneer u nog geen account heeft klikt u op 'NIeuwe account. Vervolgens wordt uw browser geopend op onderstaande pagina en kan u een account aanvragen.

In Themis kan u vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord invoeren. Klik daarna op opslaan.

Daarna kan via CompanyWeb bedrijfsinfo opgevraag worden. Bijvoorbeeld:

U kan uw accountgegevens steeds aanpassen via Bedrijfs- en contactfiches, Instelling CompanyWeb