beschikbaar vanaf versie 15.1

Vraag

Afdrukken financiële fiche

Oplossing

Open het tabblad Financieel in het dossier en klik op Financiële fiche. Klik daarna met de rechter muisknop op een van de kolomtitels. Kies Gegevens exporteren en Excel

Kies de locatie waar u het bestand wil bewaren, voer een bestandsnaam in en klik op Openen.

Klik Ja

Het overzicht wordt geopend in Excel, u kan nu eventueel nog gaan bewerken en daarna het overzicht afdrukken.

U kan de financiële fiche ook exporteren door rechts bovenaan te klikken op het printicoon en te kiezen voor 'Exporteren naar excel'. Via 'Afdruk financiële fiche' drukt u de financiële fiche af op basis van een standaard rapport.