beschikbaar vanaf versie 2.6.0.0

Vraag

Op welke manieren kan ik een patiënt opzoeken?

Oplossing

Er zijn verschillende manieren om een patiënt op te zoeken:
1) Zoeken op achternaam, nummer en geboortedatum

1. Ga naar 'Zoek patiënt'

2. Geef minimum de twee eerste letters van de achternaam van de patiënt die u zoekt in (deze zoekfunctie is niet hoofdlettergevoelig). U kan in dit venster ook zoeken aan de hand van het patiëntnummer of de geboortedatum.

3. Klik op de balk van de patiënt die u wilt selecteren en klik daarna op 'Ok', of dubbelklik op de balk van de patiënt, om de patiëntenfiche weer te geven.

2) Zoeken op voornaam:

1. Ga naar 'Zoek patiënt'

2. Geef '*' en minimum de eerste twee letters van de voornaam van de patiënt die u zoekt in.

3. Klik op de balk van de patiënt die u wilt selecteren en klik daarna op 'Ok', of dubbelklik op de balk van de patiënt, om de patiëntenfiche weer te geven.

3) Zoeken naar vorige of volgende patiëntenfiche:

Gebruik de groene 'Pijlen' om de vorige (omlaag) of volgende (omhoog) patiëntenfiche die u heeft opgevraagd opnieuw weer te geven.

OF klik op 'Vorige' en dan zal er een lijst weergegeven worden met de 20 laatst geopende patiëntenfiches.

4). Zoeken naar niet-actieve patiëntenfiches:

1. Ga naar 'Zoek patiënt'

2. Vink 'Ook niet-actieve patiënten?' aan.

5) Zoekfuncties zelf instellen

1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Algemene instellingen'

2. Selecteer 'Patiëntenfiche' en klik op 'Zoekopties'

3. Stel de zoekfuncties in zoals u wenst en klik op 'Ok'