Waar stel ik het eerstvolgende getuigschriftnummer (groene RIZIV-briefjes) in?

Oplossing

U kan dit op diverse manieren:

1) Algemene instellingen:

1. Ga naar 'Instellingen' en klik op 'Algemene instellingen' en ga dan naar 'Getuigschrift/Afrekening' en klik op 'Getuigschriftnummering'

OF ga naar 'Instellingen' en klik op 'Getuigschriftnummering'

OF dubbelklik eenvoudigweg op het eerstvolgende nummer in de statusbalk van Titanium

3. In dit dialoogvenster kan u meteen het laatst gedrukte getuigschriftnummer aanpassen.
              OPGELET: de instelling zelf is het laatst gedrukte nummer en niet het eerstvolgende te drukken nummer.
                             Titanium voorziet bovendien meerdere nummers, omdat het perfect mogelijk is dat er meerdere getuigschriftdrukkers in de praktijk aanwezig zijn.

2) Afrekenen:

1. Ga naar 'Wat wenst u te doen?' en klik op 'Afrekenen'

2. In dit dialoogvenster klikt u op 'Instelling eerstvolgende getuigschriftnummer' (Bijlage 7)