Hoe kan ik de rapportexpert openen indien er een actie bestaat?

Oplossing

Indien u voor alle gebruikers een specifieke automatische actie heeft ingesteld, dan bent u niet meer in staat om op de gebruikelijke manier de rapportexpert te openen.
Er zal dan meteen een preview getoond worden van het specifiek ingestelde rapport of het desbetreffende rapport zal onmiddellijk afgedrukt worden.
Om alsnog de rapportexpert te openen, ondanks de gegeven actie, houdt u de SHIFT-toets ingedrukt op het moment dat u de rapportaanvraag doet (meestal is dat op de 'Afdruk'-knop in een bepaald selectiescherm). Titanium weet dan dat u de rapportexpert wenst te openen en zal de gedefinieerde actie negeren.