beschikbaar vanaf versie 5.4.0.7

Vraag

Hoe voeg ik een abonnementskost toe aan een dossier?

Oplossing

Ga naar het tabblad Prestaties & Kosten, selecteer 'Abonnementen' en klik aan met de rechtermuisknop in het rechtergedeelte. op Toevoegen.

Indien u reeds een abonnementskost geconfigureerd heeft kan u deze kiezen via de knop 'Selecteer uit lijst'. Indien u nog geen abonnementskost geconfigureerd heeft, kan u de uitleg terugvinden in het artikel Configureren van abonnementskosten of u kan dit in dit scherm ook manueel doen. In dit scherm heeft u ook de mogelijkheid om een aanvangs- en einddatum te kiezen. Wanneer u klaar bent klikt u op Opslaan en sluiten.