beschikbaar vanaf versie 15.1

Vraag

Permissie voor het opmaken van een manuele factuur.

Het is mogelijk om een factuur op te maken zonder dat deze gebaseerd hoeft te zijn op eerder geregistreerde prestaties of kosten.  Deze optie moet wel aangevinkt zijn in het profiel van de medewerkers die deze actie mogen uitvoeren.
Hoe u precies een manuele factuur kan opmaken wordt beschreven in het artikel Opmaken manuele factuur.

Handleiding

Ga naar 'Medewerkers', 'Profielen'.

Kies eerst aan de linkerkant van het scherm het aan te passen profiel.
Open de tab 'Toegelaten acties', voer een gedeelte van de zoekopdracht in, Themis zal dan alles wat hiermee overeen komt weergeven. Om de permissie al dan niet toe te laten dubbelklikt u in het veld onder de kolom Ja of Nee naast de actie. Klik tenslotte op Opslaan en Sluit dit venster.