beschikbaar vanaf versie 15.1

Vraag

Bepaalde kosten apart aanrekenen op een factuur  ook al staan de kosten in de tarifering van het dossier als aan te rekenen als percentage op de prestaties

Oplossing

Ga naar Dossier, Prestaties & kosten, Kostentypes

Selecteer de kost die u niet als percentage wil aanrekenen en vink de optie 'Geen "percentage"-kost aan. Klik op Opslaan

Voeg in het dossier Prestaties en kosten toe. U zal merken dat de kosten waarvoor de optie 'Geen "percentage"-kost' aangevinkt werd, als Te factureren staan, kosten die deze optie niet hebben staan aan 0 euro aangezien die aangerekend worden als een percentage van de prestaties.